-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 09/09/21 13:41
Culpabilitat
Despres de consumier grans quantitas de menjar em sento molt culpable
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/09/2021 11:36
Bon dia! Primer de tot, gràcies per consultar i explicar-nos el que et preocupa. Pel que ens expliques et sents culpable quan tens gran ingesta de menjar. La culpabilitat és una emoció com qualsevol altre. Per entendre les emocions, el que hem de fer és saber quan apareixen, identificar la situación que les genera. Ja saps quina és la situación que et genera sentir culpabilitat, pel que el següent pas és intentar evitar aquesta situación per a que no et generi culpabilitat. Per què tens aquestes grans ingestes? Creus que hi ha alguna cosa que et provoqui menjar més?

La relació saludable amb la menjar, és l’equilibrada, la que puguem menjar de tot sense extrems. Tots els aliments ens aporten nutrients que el nostre cos necesita per tenir energia, els necessitem tots. Si segueixes sentint culpabilitat, des de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia et poden ajudar, trucant el 934549109. Tenen un servei d’acollides gratuites per a ajudar-vos, un espai per tu. Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: