-
-
Any: 2006
Comarca: Gironès
Data: 14/09/21 23:09
Amistat
Des d'aquest estiu sento que m'estic quedant sola, que l’atenció que rebia abans l'he perdut per complert. Una de les meves millors amigues s'ha tornat “popular” i ja no em parla igual, ni em fa tant de cas com abans, una altre d'elles crec que està perdent l’interès per a mi, vull dir que ha trobat una altre amistat mes plena que la nostre. Veig que tothom forma part d'un grup i jo no estic en cap, poc a poc em vaig quedant sola. Sento que no li importo a ningú. Que he de fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/09/2021 09:32
Hola!

Les amistats i les relacions humanes van fluctuant. Això vol dir que van canviant a mesures que les persones que en formen part canvien. A vegades et sents molt unida a una persona i al cap del temps han canviat les aficions i te'n distancies. 

Centra't en saber qui ets i què t'agrada i aprofita aquest curs per apropar-te a algunes persones de la classe que et semblin interessants. De moment no busquis amistats, sinó companys i companyes amb qui puguis compartir l'estona. Intenta conèixer gent dins i fora de l'aula. L'amistat ja s'anirà gestant mica en mica. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: