-
-
Any: 2007
Comarca: Bages
Data: 15/09/21 18:19
llibre prestat
Hola, primer de tot, moltes gràcies per tot el q feu.

La cosa és que a principis d'estiu, una amiga va venir a casa, i li vaig deixar un llibre. A les dues ens agrada llegir i tal, o sigui q segurament li agradaria aquesta tria de llibre. Aquest llibre en concret, té molt valor per a mi, ja que m'el van regalar pel meu aniversari i és el llibre més maco que he vist mai i l'aprecio molt.
Llavors van anar passant els mesos, i no me'l tornava. A finals d'estiu vaig anar a la seva casa i li vaig preguntar indirectament quan me'l tornaria, tipo, què el llibre que tal, t'agrada? I ella em va respondre que estava a mitjes però havia trobat més llibres nous i que ja se'l aniria llegint quan acabés aquests. I encara no m'el ha tornat.
No és q em sàpiga greu haverli deixat, és nomès que ns... em fa com cosa que no mel torni mai més....
Com li puc dir que me'l torni sense q s'enfadi?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/09/2021 09:34
Hola!

Entenem perfectament el que expliques. Hi ha objectes amb els quals hi tenim un vincle especial i són importants per nosaltres. 

Segurament la teva amiga no és conscient del valor que té per tu aquest llibre, així que li hauràs d'explicar. Parla amb ella i li expliques com n'és d'important el llibre i que li vas deixar perquè ella també és important per tu, però que t'agradaria que prioritzés la lectura d'aquest per poder-te'l tornar. 

Sigues honesta amb el que sents i reclama el que et pertany. 

Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: