-
-
Any: 2005
Comarca: Maresme
Data: 18/09/21 10:41
Hi confio?
Bon dia,
Fa uns mesos vaig començar a anar al psicòleg, cosa que m’ha canviat la vida. Això només ho saben les persones més properes a mi.
Però, hi ha una persona amb qui mai he confiat i m’agradaria començar a confiar, per això m’estic plantejant d’explicar-li això.
Però a la vegada, tinc por que ho expliqui a la gent i no pugui confiar en ell o que simplement no actui com espero que hi faci.
No sé si explicar-li o si és millor deixar un temps més.

Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/09/2021 09:54
Hola!

Nosaltres no podem prendre la decisió per tu. Si vols pots intentar confiar-li algun altre secret i veure com reacciona. Potser et dona una pista sobre la seva possible reacció quan li expliquis que vas al psicòleg. 

D'altra banda, també és important que es vagi normalitzant l'anar al psicòleg com una ajuda més que tenim a la nostra societat, no trobes? i més quan sentim que ens està ajudant!!

Respira fons i pregunta't: Per quin motiu l'hi vols explicar?
Potser trobaràs la resposta

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: