-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 20/09/21 18:55
-vida 3
Hola Laura, perdona'm per no haver escrit divendres, se'm va fer impossible, i vaig pensar que al cap de setmana no estarieu per consultes.
Respecte al tracte, vaig parlar amb la meva mare i em va dir que ja mirarem el tema del psicoleg pero la falta de confiança fa MOOLT incomoda la conversació a part de que em costa molt dir el que sento.
Laura estic cansada, no tinc ganes de seguir lluitant, em sento inútil, jo no vull sentir tot això, peró no ho puc evitar.
Per ultim m'agradaruia preguntar-te si tens algun correo o algun tipus de lloc on et pugui comentar alguna millora en tot , sino es igual, ja escriuré aqui
Perdo per las molestias
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/09/2021 09:51
Hola! 
Gràcies per escriure'ns de nou. 

Sabem que és un esforç molt gran per tu parlar amb la teva mare, però ara mateix és un camí que et pot ajudar a estar millor (en un futur). L'ajuda professional existeix per casos com el teu. Avisa'ns quan comencis la teràpia per explicar-nos com t'hi has sentit. És important que puguis connectar amb el/la professional. 

Pel que fa al contacte, la via habitual és a través del consultori, però si vols ens pots escriure a info@laiasala.cat

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: