-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 05/10/21 01:48
Friendzone
Holaa, escric per aquí perque estic feta un bon lio..., Jo tenia parella, estabem molt malament sempre, la questio es que al treball vaig començar a tontejar amb una companya la cual hi había molta química i ensnagradavem pero mai va pasar res, vaig deixar a la meva parella i amb la companya de treball van haber uns quants malentesos i la relació va cambiar, pero em va obrir i ella em va dir que estava una mica pillada per mi, el que pasa es que fa poc vam fer una "festa" i jugant al proba o veritat ens vam liar, pero tambe amb mes gent, que pasa, que ella a partir d'alli, seguim parlant pero jo intento que no es noti que segueixo igual de pillada de ella que el primer día que la vaig veure... Perque ella el que dona a entendre es que no vol res amb mi ni amb ningu, pero no para de fer comentaris sobre les altres persones per liarse, i amb mi esta bastant bee perque no parem de estar carinyoses pero no ha fet cap comentari i ni ens hem liat ni res mes desde aquella nit, estic bastant fotuda... Pero jo segueixo fent veure que no i que som amigues com sempre i ja está.. 😔😔
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/10/2021 08:58
Hola!

Ostres... doncs així potser hauràs d'anar veient com evoluciona... Marca't un temps límit i si en aquesta data tot segueix igual, pots decidir explicar-li els teus sentiments o començar a passar pàgina. 

És complicat quan les dues persones no estan al mateix punt... Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: