-
-
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 05/10/21 19:51
..
hola gracies per fer tot aixo d les consultes, ajuda molt<3
doncs el q passa es q tinc una amiga q sempre absolutament sempre te polls, i clar me'ls passa a mi. me mare es posa nerviosa pq sempre q torno d quedar amb ella en torno a tenir i jo em faig el tractament, em poso coses i mel's trec pro quan la torno a veure en torno a tenir... els meus pares ja han parlat amb els seus pero no canvien i no els saben treure,... m'agobia moltissim pq perdo un munt d temps entre buscant i fermho tot pq sen vagin. a mi em sap greu pq sempre q la meva amiga m'abraça o algo aixi em sento incomoda pq no vull q mels torni a passar, i jo l'estimo molt pero cada mes estem igual i els meus pares i jo ja estem farts.
jo i ella no parlem mai del tema, pq a mi em sap gru dirli: ei q em pases sempre els polls...
me l'estimo moltissim i no vull ferli mal pero crec q li hauria d dir algo pq si som amigues hem d tenir confiança no?
gràcies altre cop!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/10/2021 08:59
Hola!

A vegades l'amistat també implica tenir converses una mica incòmodes. Tal com dius tu, si sou amigues, n'hauríeu de poder parlar. I més si els vostres pares ja n'han parlat entre ells!

També pots proposar-li quedar un dia per fer el tractament totes dues. Així potser els elimineu a la vegada i no us els passeu mútuament. A veure si funciona ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: