-
-
Any: 2008
Comarca: Selva
Data: 06/11/21 21:59
Penis gran
Hola, tinc 13 anys i tinc el penis bastant gran, tots els/les de la classe em diuen que sóc un tità, que la tinc molt gran, que sóc un cavall, que m'he empalmat però en veritat està flácid però perquè és gran, i no sé què fer perque d'aquí 5 mesos farem piscina i tinc por de que em facin quelcom, que faig?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/11/2021 08:58
Hola, 

Què tens por que et facin? Si et fan quelcom que no vols que et facin, el primer que hauries de fer és demanar ajuda a una persona adulta de referència i si el que et fan és fer-t'ho passar malament, també. Comunica-ho.

No ens hauria de fer por tenir el cos que tinguem.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: