-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 07/11/21 23:01
:(
holaa, doncs bé el que vull explicar es que sóc bisexual i m'ha costat molt acceptar-ho amb mi mateixa pq em feia molta por el que pensessin els meus amics i la societat en general doncs just avui la meva mare m'ha preguntat per una amiga meva que tenia novia i ara té novio pq és bisexual i m'ha dit "ella només vol cridar l'atenció, no?" "o ho vol provar tot, no?" "això és fer el ridícul" i li dic "mama, és bisexual i no té res de dolent" conclusió : tinc pares bifobics pq diuen que només et pot agradar una cosa, si ets lesbiana doncs molt bé els hi sembla, si ets hetero o gay doncs molt bé tmb, però si ets bisexual no, ja que diuen que això és pq encara no saps el que t'agrada i ho vols provar tot:') ara mateix estic plorant a l' escriure això pq estic veient que mai podré sortir de l'armari i això em fa molt de mal, només vull ser lliure d'estimar a qui jo vulgui i tampoc li puc explicar a cap amic ni amiga ja que em fa vergonya que vegin els meus pares així, nose que fer. Suposo que l'únic que puc fer és fer veure que sóc hetero, com sempre.
Sé que pot ser una consulta difícil de respondre, ho sento :( necessitava desfogar-me, merci per tot el que feu <3
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/11/2021 09:29
Hola!

Ens alegra moltíssim que hagis fet aquest pas i ens ho hagis explicat! 

La teva preocupació és natural perquè vivim en una societat cisheteronormativa, que vol dir que considerem que totes les persones son cisgènere i heterosexuals, per tant, obviem la possibilitat que siguin transgènere o tinguin altres orientacions afectivo-sexuals (bisexualitat, homosexualitat, asexualitat...)

Tot i així, és important que puguis ser honesta amb les persones que t'estimes i t'estimen. Et deixem alguns articles que pots consultar i també et pots adreçar al Servei d'Atenció Integral per demanar assessorament:

SAI

Articles sobre Bisexualitat i Família

Esperem haver-te ajudat, torna'ns a escriure i ens expliques com estàs, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: