-
-
Any: 2002
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 09/11/21 23:53
PER ELS HOROSCOPS DE JAJAS
Se que tu no me tindras en compte, que ni hauras vist la canço que acabo de penjar de lo rallat que tinc el tema, es surrealista el mateix noi al que no li importaven les noies sino era en horari nocturn ara esta escribint per desfogar-se, pero bueno m'imagino que aixo es lo mes similar que existeix al karma.
Pero necessito escriure aixo, se que mai tindre la valentia ni el orgull em deixara enviar-tho pero mes bastant igual escric mes aixo per mi que per tu

Desde fa 3 mesos estic decaigut per tu, que, al final, te vist tres vegades desde que et vaig veure (bueno millor dit retrobat) en aquella festa major,quan et vaig veure no ho sabia, pero ara se que aquell moment seria el pitjor reves possible per a la meva ment,
Alli estaves tan espectacular com sempre, com quant anavam a la eso, igual de simpatica i amb la mateixa llum que despren, vaig pensar:
´-BINGOOOO!!!
Pero la meva sort no pot durar per sempre i aixìs va ser despues de una curta conversació vaig marxar.

JURARIA QUE ENS VAM VEURE A ALGUN ALTRE POBLE PERO NO MEN ANRECORDO AMB SEGURETAT.

Em vaig enterar que eren les festes major del teu poble i tot i que l'endema treballava a les 8 del matí, no ho vaig dubtar, alli estava a 30 Kilometres de casa meva amb el meu colega, una boatella de ron i la unica intenció de trobar-te i de parlar amb tu (O alguna cosa mes)

La primera nit no estaves, ancara aixís et vaig enviar un missatge i em vas dir que a l'endema surtiries de festa, aixis que vaig sortir i mu vaig passar be tant que fins i tot em vaig acabar liant amb una tia que no venia ni al cuento i que pensant´ho ho vaig fer mes per inercia que per que en tingues ganes la veritat.

I al dia seguent la mateixa historia, jo, el meu colega i la botella de ron.
Pero en aquest cop alli estaves, la veritat que et vaig estar intentant camelar-te tota la nit, mai ninguna noia mu havia ficat tan dificil, vam estar xarrant durant hores i per a mi aquell moment va ser especial no ser si va ser per el ron o per que parlava amb TU, pero va ser espectacular les coses com son, et vaig explicar moles coses personals que gent dels meus alrededors no sabra mai o que tardara moltissim en saber, no per re, sino simplement em sentia a gust com si res importes, com si que els hi expliquessis a les teves amigues me la sudes (cosa que no acostuma a passar), de fet em va agradar i atontar tant que no tenia ganes ni de liarme amb tu, nomes de seguir aquella conversació durant hores, hasta que ens vam acabar liant-nos.
Aquella mateixa nit em vaig estar discutint entre la borratxera i el movil per a escriuret un missatge sense faltes d'ortografia, per a explicarte que m'havia agradat parlar amb tu aquella nit.

I al dia seguent amb una resaca capaç de matar a un elefant vaig anar a treballar, amb el estomac fet un nus al veure que eren les 12 del mati i ancara no m'havies contestat pensant que aquest cop, enlloc de ser jo el nen que lliga i controla la situacio, havies set tu, hasta que em vas contestar.
Vam estar uns dies o setmanes xarrant, tot i que vaig estar intantant trobarme amb tu aplicant tots els medis possibles al meu abast va ser impossible i poc a poc vam anar deixant de xarrar i ara ja fa temps que no parlem.

Aquesta part de la historia ja te la saps, pero ara comença la que no, com ja saps fa un temps que en el tema noies no em va malament pero ultimament ja no es el mateix mes que re perque com diu la canço que he penjat a mejores amigos fa un rato " vivo anestesiado" perque ja res es el mateix, ninguna noia amb les que lligo el dissabte a la nit em fa sentir ni un quart i de fet,per ser sincers penso que m'agradaria que fosis tu, ni ninguna noia que conec em fa ningun tipus dilusio,
I aixo a empitjorat desde que em vas trobar en aquell pub i no vaig poder xarrar amb tu perque un amic meu estava alli i em va insistir en entrar.

Cada finde dessitjo trobarte per algun lloc pero mai passa, aixo si em prometo que el proxim cop que et trobi no perdre la oportunitat.


Lo pitjor esque mentres yo estic rallat pensant tot aixo tu estaras fent la teva vida, totalment normal, i ni ten anrecordaras de mi o pensaras que soc un ligue mes duna festa major (tot i que ja se que ets una mica timida per aquestes coses) i si algu et pregunta per mi els hi diras que soc un noi que va de flor en flor, ancara que parlant metaforicament em vaig quedar colocat amb l'olor dels teus petals.

Avegades penso que es molt injusta la versio del xaval boig i que no li importa res quan diria que la majoria de gent no reflexiona tant les coses com jo.

Estic pensant en penjar aquesta biblia que he escrit en aquella pagina en la que soliem mirar el horoscop de jajas quan feiem informatica a quart d'eso, ja se que no ho veuras pero necessito que algu mescolti, o me llegeixi.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/11/2021 12:28
Hola!

Pengem la teva consulta a veure si hi ha sort!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: