-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 10/11/21 12:23
Fantasies violentes
Hola bones,
Ultimament el meu xicot esta molt raro, cada vegada que ho fem em demana que sigui violenta amb ell, per exemple l'altre dia em va demanar que l'ofegues i li digues coses +18, tipo paraules o insults sexuals.
A mi m'agrada aquesta tecnica pero ho he pensat millor i m'agradaria més fer-ho al reves, pero no se com dir-li perque li posa molt d'aquesta manera.
Que podria fer? Tampoc vull ferir els seus sentiments sexuals ni les seves fantasies, això si, ell també hauria de respectar les meves pero bueno, em sento una mica apartada perque no disfruto tant quan follem.
Gràcies, espero la vostra resposta.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/11/2021 09:06
Hola, 

Doncs, potser lo millor seria que poguessis exposar-li i explicar-li com et sents, quines coses t'agraden i quines coses t'agradaria provar, a més a més de seguir jugant a les coses que a ell també li agraden.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: