-
-
Any: 2008
Comarca: Vallès Occidental
Data: 11/11/21 16:05
COM EM DECLARO?
sóc una noia de 2n de la Eso i m'agrada un noi de 3r de la eso que crec que va molt la pena i que som molt compatibles, el problema es que no se si sap de la meva existència, i al febrer farem una esquiada 2n de la eso i 3r, llavors crec que em llençare a ell pero no se com fer-ho
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/11/2021 09:37
Hola!

Ostres! Doncs potser abans de llençar-te i declarar-te hauries d'intentar parlar amb ell, que sàpiga que existeixes i comprovar si, després de conèixer-vos una mica, et continua agradant. 

Pots utilitzar les xarxes per contactar amb ell o bé a través d'amistats en comú. A veure si trobes la manera d'apropar-t'hi i que sàpiga qui ets abans de declarar-te, val?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: