-
-
Any: 2001
Comarca: Serra de Tramuntana
Data: 11/11/21 17:17
Estic feta un embull
Holaa, bona tardaa!
Darrerament es estic feta un embull, no es res dolent , pero em ratlla el fet de que sigui algo nou per mi.
La qüestió es que jo sempre m'he fitxat amb al·lots, pero duc parlant un mes amb una al·lota, i em sent rara, per que crec que m'agrada, i es una opció que mai m'havia plantejat, suposo que sempre hi ha primers pics per tot, pero no se, mai m'havia passat, mai havia sentit aquesta sensació, i em pos mes nerviosa de lo normal quan em parla o em contesta una una fotografia!
Be això que ho volia, contar i que algú m'escoltes, se que no es res, pero com que mai m'havia passat i pens masa i m'acabo ratllant!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/11/2021 09:42
Hola,

L'orientació sexual es defineix en funció de qui ens enamorem, és a dir, amb qui establim relacions d'intimitat, compromís i passió. 

No et pressionis, pots deixar fluir aquest sentiment i anar veient com va evolucionant. Tu mateixa aniràs descobrint el qua sents i quina és la teva orientació sexual, les situacions i els sentiments que vagis experimentant t'ajudaran a saber-ho.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: