-
-
Any: 2003
Comarca: Berguedà
Data: 12/11/21 10:28
Urgent
Tinc un dubte, fa dues semanea vaig tindre relacions sexuals amb el meu novio amb preservatiu, no va ejacular dintre ni res i va mirar si s’havia trencat o algo per lo del liquid presiminal i tot bé, llavors no hi ha risc d’embaras oi?? A mes mes he buscat els primers simptomes dels primers dies de embaras i no tinc cap.
Es que estic una mica asustada perque el dia 8 em tenia de vindre la regla, encara que potser dels mateixos nervis potser que vingui amb retard encara que molts mesos tambe em ve amb alguns dies de retard.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/11/2021 09:43
Hola,

Si vàreu utilitzar correctament el preservatiu durant tota la relació sexual amb penetració, i en finalitzar vàreu comprovar que tot estava bé, pots estar tranquil·la perquè el preservatiu és un mètode amb una eficàcia molt alta. Pensa que un retard menstrual pot donar-se per diferents motius! Igualment, si van passant els dies i la menstruació no et ve, sempre pots fer-te una prova d'embaràs per descartar-ho i quedar-te més tranquil·la.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: