-
-
Any: 2001
Comarca: Garraf
Data: 19/11/21 21:42
No m'he liat mai ni he tingut relacions
Hola,
Primer de tot, gràcies per la feina que feu. Llegeixo sovint les consultes de la web i crec que doneu molt bones respostes.
El cas és que d'aquí poc faré 21 anys i mai m'he liat ni he tingut una relació de parella, sexual ja ni et dic.
No és que estigui desesperada per liarme amb la primera persona que vegi, ja que m'agradaria que la primera vegada sigui amb algú especial i que m'agradi, però em sento malament i em ratllo molt perquè no trobo normal que amb quasi 21 anys no m'hagi fet un petó amb ningú ni hagi tingut parella.
He de dir que sóc molt tímida i tinc Asperger. Això últim ha fet que no hagi desenvolupat del tot unes habilitats socials per relacionar-me amb la gent. Però igualment, no em sembla normal i crec que encara trigaré en trobar algú amb qui liar-me i tot això.
Gràcies per tot!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/11/2021 09:14
Hola!

Gràcies per les teves paraules! Que bé que t'ajudin!

Referent a la teva consulta, creiem que una de les claus de la teva situació és el que dius: que t'agradaria que fos amb algú especial. I això no es troba fàcilment!

Posa el focus en conèixer altres persones i valorar què t'agrada d'elles, si et fan sentir còmode i si et ve de gust conèixer-les més a fons... llavors ja veuràs si la relació evoluciona o no... ;)

Mica en mica i sense perder l'objectiu: que sigui algú especial per tu!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: