-
-
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 21/11/21 01:00
Males costums
Hola, fa uns quants anys vaig començar amb la masturbació i tal, pero com q no tenia temps i per por a ser pillat anava sempre molt rapid.

Quan vaig tenir sexe per primer cop em vaig decepcionar bastant ja que no vaig aguantar el q esperaba i des d'aquell moment vaig intentar posar una solució.

Faig exercisis de que quan estic a punt d'ejacular paro i mes exercisis que e llegit que poden anar be, la cosa es que a mida que ha Anat pasant el temps e perdut les ganes de masturbar-me, tot hi aixi ho intento fer de forma regular per seguir fent els exercisis, pero li he acabat agafant com "por" ja que la próxima vegada que vulgui mantenir relaciones vull durar mes, i em fa cosa no conseguir-ho....

El problema d'haver durat poc a proposit te solucio? Que puc Fer per intentar treurem aquest mal costum? Podría ser q fos una malaltia o algo aixi?

Gracies per la vostra feina
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/11/2021 11:04
Hola, 

No només és un tema físic, també és un tema psicològic i és possible que aquesta mateixa por que dius que sents estigui provocant el que es diu com ansietat anticipatòria. 

El més indicat seria que poguessis demanar ajuda amb una psicòloga experta en sexologia clínica. El procés normalment del que es tracta és que comencis a viure la sexualitat de forma divertida i gaudida, no patint per si aguantes o no aguantes. Una de les eines que millor funciona per acomençar a traçar aquest camí és no tenir relacions sexuals coitocentristes. Oblideu la penetració i gaudiu!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: