-
-
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 07/01/22 21:00
Eh decidit fer un cambi en mi mateix, però estic perdut a la hora de escollir tenri parella o no
Gràcies per el consell de fa uns dies, m ajdua molt a entendre coses que em costen gestionar... Us volia comentar, que vull fer un cambi, però tinc por, perquè ser que aure de espera molt, a que algun dia jo també sàpiga que es l amor, i enamorarme.... El que em preocupa és que dexi de buscar i al final no en tregui res de bo... Ser que buscant no és troba res.... Pero em recomaneu que dexi de buscar?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/01/2022 13:00
Hola!

Ens alegrem que la nostra resposta t'hagi ajudat!

Si tens ganes de tenir una relació, el més important és tenir clares les línies vermelles. És a dir, quines circumstàncies vols acceptar i quines no. A vegades en nom de l'amor acceptem situacions que no son el que volem o ens fan mal. Així que és important tenir-ho clar. 

A partir d'aquí... comença a conèixer gent, a interessar-te pels seus gustos i interessos, a veure com et tracten, si et sents còmode... I ja aniràs veient amb quines persones tens més ganes d'apropar-te ;)

i mica en mica, d'acord?
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: