-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Urgell
Data: 19/01/22 09:16
Persona important?
Bon dia tinc un problema molt greu. Tinc un cosí 2 a Tarragona problema ens veiem dos cops a l'any. El vaig obrir el Instagram i li vaig dir que molaria parlar i tant no em va tornar contesta ni res i em va bloquejar. Només li vaig dir qui era. El problema no entenc perquè em bloqueja si sempre em parlat i ens coneixem de tota la vida. No tinc el seu número de telèfon ni res i no sé com tornar a parlar amb ell? Que li ha passa't? Ell no és així mai ho faria això.
Em pot agradar un cosí 2? Crec que tinc papallones a la panxa i mai he tingut res amb ningú no sé com superar-ho. Hi ha cops que ni dos cops el any. Ja fa més de 3 anys que no ens veiem. Com contecto amb ell, amb la seva mare? Com arreglo la situació.
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/01/2022 11:26
Hola!

Si no et va contestar i t'ha bloquejat... ja t'ha donat una resposta. Ens sap greu ser tan directes però creiem que és important reconèixer el comportament no verbal. Ell no té el mateix interès que tu i està posant distància (evita el contacte), així que hauràs de respectar-lo i començar a passar pàgina. 

Sabem que pot ser dolorós, per això pren-te un temps per viure aquest desamor, plorar-lo i deixar-lo anar...

Una abraçada! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: