-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Camp
Data: 19/01/22 13:58
fluxe
holaa,
doncs sóc una noia la qual li surt bastant fluxe de la vagina. però avui, estava al lavabo y m’ha sortit fluxe d’un color blanc però no del tot, tirant a beige molt fluixet. Pel que he pogut veure no era molt enganxifós, he tingut la sensació de quan baixa la regla i notes aquella goteta però amb el fluxe.
No he mantigut relaciona sexuals. A que es pot deure?

mercii
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/01/2022 16:11
Hola,

L'augment de flux vaginal a partir de l'adolescència és completament normal. Si t'hi fixes, aniràs descobrint que el flux vaginal va canviant en funció del moment del cicle en el qual et trobes.

Si sentissis molèsties, picors o el flux vaginal fes una olor desagradable, aleshores et recomanem que vagis a la ginecòloga perquè pugui valorar-ho.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: