-
-
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 23/01/22 11:47
M agradava algú... I em va deixar per el seu ex
Hola torno a escriure perquè nesctio un bon consell, fa uns dies vaig conèixer una noia amb qui vaig conectar molt, m agradava molt, i jo crec a que ella tambe, li vaig demanar per sortí i vam estar sortint fins ahir, fins que ella en va dir que anàvem massa depresa i bueno en va dir que nomes em volia com amic, em va fer sentir com una merda, i li vaig dir que si volíem podiem ser amics... Però ni avien passat 5 segons que en va bloquejar.... 😰😰😰

Eh tronat a perdé la esperança en l amor ❤️😰💔
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/01/2022 09:52
Hola!

A vegades les relacions poden fer molt mal. I sobretot quan les dues persones no tenen el mateix grau de compromís o d'il·lusió cap a la relació. Sembla que per tu estava sent molt bonic, però ella no se sentia de la mateixa manera. Així que hauràs d'acceptar-ho, plorar molt, treure tot aquest dolor i posar distància. Intenta no veure-la, t'ajudarà a pair la ruptura. 

I d'aquí unes setmanes tornaràs a tenir ganes d'obrir el teu cercle de coneguts, ja veuràs. Però mica en mica, pas a pas. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: