Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Llobregat
Data: 29/03/22 21:57
No se masturbar-me I no trono el plaer
Ho he intentar moltes vegades, em toco de diferentes maneres, com ho puc fer, pot ser que no ho fagui bé… com ho faig? He pensat sinó en comprar-me jugui es, les recomanes?!?! Gracissss
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/04/2022 18:02
Hola, 

En primer lloc, és important conèixer com funciona el plaer. A la vulva la majoria de les terminacions nervioses que tenim estan localitzades al clítoris o als seus voltants. A l'interior de la vagina no hi ha tantes terminacions nervioses, per tant, el més habitual és que no sentim el màxim plaer o no arribem a l'orgasme només amb una penetració.

T'adjuntem un video on unes estudiants d'infermería, amb una maqueta d'una vulva ensenyen diferents formes d'estimulació:

BOJWa8takY 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: