-
-
Any: 2002
Comarca: Garrigues
Data: 31/03/22 09:13
Ovoplex 150/30
Bon dia, tinc dubtes amb la pastilla ovoplex, mai m'he pres cap pastilla anticonceptiva pero ara m'ho recepta la ginecologa.
La capsa es de 21 comprimits, representa que tinc que estar 21 dies prenent CADA DIA la pastilla i després 7 dies sense pendrem res, que seria quan hem tindria que baixar la menstruació, no
?
En cas de que pasin els 7 dies de descans i encara no he tingut la menstruacció, tendria que anar a la ginecologa o pendrem la pastilla igual tenin la menstruació? Es dir, tenin la menstruaccio m'he puc pendre la pastilla?
Estic molt liada. Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/04/2022 18:06
Hola, 

Si tens dubtes, el millor seria que la ginecòloga pugués respondre els teus dubtes. En general les anticonceptives hormonals s'han de prendre durant 3 setmanes seguides, una cada dia i després una setmana de "descans" on generlament tindràs el sagnat, passats els 7 dies, és a dir, al dia 8, comences una capsa nova. I així cada mes.

Però si tens més dubtes, sobretot, torna a contactar amb la gine i que t'expliqui ;)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: