-
-
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 02/04/22 16:53
sang
Hola, des de fa 2 anys que prenc pastilles anticonceptives i no he tingut problemes d'oblits ni sustos, de fet la regla em ve sempre els mateixos dies.
Doncs bé, ahir (em falta com 1 setmana perque en vingui la regla) vaig veure un mini sangrat al eixugarme, pero no vaig tacar la roba interior i ja no he tornat a veure mes sang pero avui si que he vist com un color marronos. Em preocupa que pot ser, perque mai he tingut sangrats intermenstruals, i a sobre em veig mes inflada tant de pits com de panxa (que aixo em passava quan m'havia de venir la regla quan encara no prenia anticonceptius, pero des de que en prenc ja no em passa). Sempre solc estar plana del ventre i aquests dies abans del sangrat me l'he vist bastant mes grossa de lo normal.
Em preocupa que pugui ser un embaras o algo, ja que sé que hi ha com una mena de sangrat d'implantació. Aquest mes la meva parella ha ejaculat dins meu (normalment no), pero ja dic que cada dia me he pres les pastilles, com sempre, tot i que un dia vaig tenir la paranoia de que me'n vaig pendre dues seguides i no em vaig adonar fins el dia seguent. L'altra teoria es que m'ha passat aixo perque em van vacunar pero d'aixo fara 3 setmanes i amb les dosis anteriors no m'havia passat res, o nomes falta que pugui ser una its (tot i que no tinc relacions fora de la parella i fa anys que estem junts).
Que pot ser aquesta sang, acompanyada d'aquesta inflor als pits i la panxa...? Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/04/2022 18:07
Hola,

Les causes poden ser diverses i el més recomanable seria que ho poguessis consultar amb la teva ginecòloga, i més si has començat a notar tants canvis a nivell corporal que abans no havies percebut.

Pensa que amb les pastilles anticonceptives estàs alterant el teu cicle menstrual, ja que inhibeixen l'ovulació i el sagnat que tens durant la setmana de descans no és la menstruació, és un sagnat per deprivació.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: