-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Penedès
Data: 03/04/22 13:31
mullar-se
Hola, ahir vaig quedar amb un noi, total que la cosa es va posar hot, y ens estavem liant i em vaig posar a sobre seu i em vaig comensar a moure, i de repent es va mullar. Y crec que no es va correr. Osigui nose si es perque es va correr, que cerc que no, o els nois tambe poden mullar-se quan estan calents. ESque no ho vaig arribar a entendre perque tampoc vam estar molt rapid va ser com, em vaig moure una mica aixi suau i ja li va sortir una taca al pantaló. No ho entenc
Gracieeees
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/04/2022 18:09
Hola,

Sí, els nois abans d'ejacular alliberen líquid preseminal que pot mullar la roba interior (si la porten posada). La diferència amb el semen és la quantitat de líquid, la textura i color, que són diferents.

Per tant, la taca del pantaló podria ser tant una cosa com l'altra.

Una abraçada i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: