-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 03/04/22 17:37
cansada :')
Holaaa,
jo només vull explicar un petit problema que em cansa una mica :')
Aveure, jo sóc bisexual, pels meus pares hetero i pels meus amics lesbiana ( això és el que es pensen que sóc ) encara que jo amb els meus amics ja he dit que lesbiana no sóc.
Vale doncs, estic cansada que metiquetin en què sóc lesbiana i que no m'agraden els nois, primer això m'era igual, (ja que no m'importa) però pff cada cop em cansa més perquè hi ha hagut algun cop en què algun noi s'ha fixat en mi i li ha dit en alguna amiga meva si li podia passar el meu insta o coses així i l'excusa d'aquestes "amigues" per no fer-ho és el "es lesbiana" a aquest pas la gent es pensa de veritat que ho sóc i nose potser aquest noi a mi si m'hagués interessat (per exemple) són petites coses que em molesten.
Un altre exemple : quan li vaig dir a la meva millor amiga que era bi em va respondre amb un "jo sé que en realitat ets lesbiana" mmmmm com?? Li acabo de dir que no, no entenc perquè sempre m'ho esta repetint, sempre m'està dient "si, això és el que dius ara però en realitat ets lesbiana i ho saps" això em cansa molt, i si li dic que em molesta es pensa que em molesta que em diguin lesbiana com si fos algo dolent però es que no és això, el problema està en que perquè coi els hi fa com "il·lusió" o volen que sigui lesbiana si no ho sóc?? Es que jo que sé potser en un futur passa, però jo sé molt bé que a mi m'agraden els nois també i que m'atruaen molt, i estic farta d'aquests comentaris que em fan perquè primer m'era igual, no és res dolent ser-ho però joder d'aquí a no parar de negarme la meva sexualitat quan els hi dic que no ho sóc o dir-li a algun noi que no es fixi en mi pq no m'agraden els nois... Això em molesta molt i nose que fer perquè parin de dir-ho o pq parin de pensar-se que els nois no m'agraden :,), em té molt cansada això..
Apart de que a mi em va costar acceptar me a com era, bisexual, em va costar pq em feia por el que pugessin dir o pensar de mi.. Encara en tinc una mica però almenys m'he acceptat a mi mateixa.. I nose tot plegat m'agobia.. Se que el fet de que em diguin que soc lesbiana no és dolent ( per això al principi més igual) però el fet que no vulguin veure o no acceptin el qee realment sóc m'enfada moltíssim.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/04/2022 09:57
Hola, 

És normal que et molesti, la única cosa que pots fer, és el que ja estàs fent, dir que et molesta i posar límits. La única persona que hauria de poder definir o identificar la seva pròpia identitat és una mateixa.

Potser podries parlar amb la teva amiga o els teus amics i explicar-lis com et sents i que si una persona et pot interessar o no és cosa teva, i la decisió no és de ningú més que teva i de l'altre persona. 

T'enviem una forta abraçada!

Gràcies per utilitzar el consultori.

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: