-
-
Any: 2006
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 21/04/22 10:01
picor i olor
Hola,
Ja des de fe un temps noto que les meves parts no fan gaire bona olor, ja se que de per si no en fan, pero es que no se si es normal. A vegades també em pica i des de fa unes setmanes he notat que a la vulva m'han sortit com a petits granets devora la uretra i el canal vaginal, i no se si això es normal. El problema que tenc es que em fa molta vergonya explicar-ho als pares, però tampoc no se si m'estic emparanoiant i en realtitat no em passa res.
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/04/2022 11:12
Hola,

Si notem una olor desagradable, picors o quelcom estrany, és important consultar-ho amb la llevadora o ginecòloga perquè puguin valorar-ho. 

Sabem que comentar-ho a casa o anar al metge pot fer vergonya o resultar incòmode, però quan es tracta de salut, això és el que ha de prevaler. Per tant, t'animem a consultar-ho. Si ho vols, pots anar a la Tarda Jove del teu Centre d'Atenció Primària (CAP).

Una abraçada i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 




Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: