Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Penedès
Data: 22/04/22 09:42
parella
no se que em passa, perquè jo amb la parella anterior era molt activa sexualment, però amb la parella que tinc ara no arribo a tenir tantes ganes com abans, ho fem poc, ell es pensa que no m'atrau físicament però sí que m'atrau, llavors després la cosa és que quan no està ell em poso molt calenta per tot. Llavors no se que em passa, perquè a part em sento fatal que m'atraguin les altres persones... que puc fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/05/2022 14:34
Hola,

El nostre desig sexual (les nostres ganes de tenir sexe) es pot veure afectat per molts motius, i s'hauria d'explorar bé quins poden estar en joc en el vostre cas. A vegades la mateixa pressió per haver de tenir sexe o sentir desig sexual en un moment concret, fa que la cosa no funcioni com esperàvem.

Estaria bé que poguessis parlar amb la teva parella, explicar-li el que et passa i intentar no pressionar-vos. Potenciar moments d'intimitat entre vosaltres pot ajudar-vos a que el desig sexual s'activi de nou.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: