-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 24/04/22 12:26
Que sento cap a la meva amiga?
Bon dia gent,
Primer de tot dir-vos que moltes gràcies per la vostra feina i per tot el que ens ajudeu a nosaltres, els adolescents. Dit això, començo amb la meva consulta, però abans aclarir-vos que sóc un noi.

A mi em molen molt les noies altes, primes i castanyes, però també m'exciten les que tenen bastantes curves. Suposo que això és normal, o no? Llavors direu, quin és el problema? Doncs el problema és que tinc una amiga amb el cabell negre, no molt alta i amb alguna curveta (no molt pronunciada) amb la que tinc unes terribles ganes de copular. Es que ha arribat a tal punt de que quan penso amb ella el penis se'm posa erecte.

No sé que passa per que és raro, ja que a mi m'agrada un tipus de noia en concret i l'amiga, que es completament diferent, m'excita de manera boja.
Perquè deu ser? Resulta que ara lo que pensava que m'agradava ja no m'agrada?

Gràcies per tot i perdó per les paraules esplícites
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/05/2022 15:06
Hola,

En primer lloc, gràcies a tu per la confiança i les teves paraules.

Doncs el que pot passar és que els nostres gustos i preferències poden anar variant amb el temps. Pot ser que abans ens agradés un tipus de noia, i ara un de diferent. No passa absolutament res! Deixa't sorprendre, així ampliaràs més el teu ventall de possibilitats.

Pensa també que una cosa és l'atracció sexual que pots sentir per algú i després de qui t'enamores més enllà de l'excitació.

Una abraçada i gràcies de nou per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--


La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: