Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Camp
Data: 27/04/22 08:40
M'agrada la meva millo amiga desde 6e de primaria
Hola, porto enamorat de la meva millo amiga desde 6e i encara que pasin moltes noies per el mig cada any torno a sentir lo mateix i de fet ja no se que fer perquesempre em diu que no i aquest any li he regalat una rosa i totom deia que fellem bona parella pro ella que no i ja no se que fer perque ella diu mai de la vida serem mes que amics encara que jo li digi que mai digi mai de fet diu mai pesat aques any encara no sap que li agrado pro estic pensant en dirli aquest cap de setmana axi la olvio rapid... pro ns que fer que podria fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/05/2022 10:06
Hola!

Si ella t'està dient que no vol res més que una amistat... hauràs de respectar-la. Sabem que hi ha moltes pel·lícules i sèries on apareix aquesta idea d'insistir... però no deixa de ser un mite. 

Quan una persona vol estar amb una altra i sap que és corresposta... no s'ho pensa! Així que, si ella ja sap que li agrades, però segueix dient-te que no... hauràs de respectar-ho, encara que faci mal.

Una abraçada!
Intenta posar distància per començar a passar pàgina...

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: