-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 29/04/22 00:40
Soc raro?
Hola,
Primer de tot agrair el k feu, ajudeu molt :)) <3
Be, doncs la cosa está en k portu desde 6é d primària fent això. Quan m'agrada algú, m'imagino k està amb mi. Vull dir, a casa si estic sol faig veure k viu amb mi i fins i tot faig petons a un coixí... X la nit em poso un peluix al custat com si fos ella. Par això em fa por k això sigui algun trastorn mental o algo. Soc conscient k putse m'esric creant espectatives (segurament no serà així si visc amb algú) pro tb sé k m'agrada imaginam k esta cunstantment amb mi... K n'opineu??
Merciuuu😘
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/05/2022 10:20
Hola!

A vegades la nostra imaginació agafa ales i... es deixa anar! No passa res, pots fer el que vulguis i el que necessitis a casa teva. Simular converses, situacions o moments ens ajuden a sentir-nos més preparats per quan aparegui la situació en concret. Així que, si fer-ho et tranquil·litza, endavant!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: