-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Urgell
Data: 29/04/22 22:19
Enamorada??? Crush?? Ex???
Holaaaa,
El cap de setmana passat vaig mirar una sèrie on sortia un noi que em recordava a un noi de la meva classe. Així que el dilluns al anar al insti em vaig fixar en ell, i el dimarts igual, pero, el dimarts per la tarda no podia parar de pensar en ell i els hi vaig dir a les meves amigues que creia que ell m’agrada, i la veritat es que no puc parar de mirar-lo a classe, pensar en la idea d’estar amb ell i de fer-li un petó.
Tot aixo ho trobo molt 🦋✨🦋✨🦋✨ i a la vegada ❤️‍🩹 pq fa molt poc el meu ex em va deixar (de fet portava ja unes setmanes que estavam mal i jo ha m’havia fet a la idea de que em deixaria).
Ara mateix el que sento cap al meu ex és res, pero el que sento cap al meu “crush?” és real? O només es un mecanisme del meu cervell per oblidarme del ex? Com em va dir la meva mare quan em va deixar l’ex “un clavo saca otro clavo”, serà veritat??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/05/2022 09:59
Hola!

Ara mateix no podem saber quan de temps duraran aquests sentiments cap a aquesta persona, de manera que l'única manera de comprovar-ho és veure què passa...

Si t'agrada i vols apropar-te a ell, fes-ho! Llavors ja aniràs veient si et continua agradant o no...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: