-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 30/04/22 13:40
Primer cop amb una noia i masturbació
Tinc 17 anys i ara estic amb una noia i crec que en poc temps potser quedarem a casa d’una de les dues. Estic nerviosa ja que mai he tingut sexe i menys amb una noia. Tinc diferents inseguretats, una d’elles és que em vegi sense roba ja que sóc bastant insegura i no se q fer al respecte. L’altre és que no sé com depilar-me (sé que no és necessari però em sento més comode) i no sé si anar a un lloc que em depilin amb cera o jo amb la cuchilla. Però en veritat això és el que menys em preocupa, la meva gran inseguretat i por és quan em vulgi fer dits ja que (encara q jo sigui una noia) mai m’he masturbat amb els dits i ho he fet d’altres maneres. Per tant no sé si em farà mal o si m’agradarà quan ella ho faci, i he pensat en probar-ho jo mateixa perquè sempre he tingut la curiositat però no se com masturbarme ficant-me els dits i em dona cosa.
M’ajudaria molt si em podrieu dir com masturbarme amb els dits, i en tinc curiositat pero em dona cosa buscar un video a internet i per aquest motiu escric això.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/05/2022 10:26
Hola, 

En primer lloc, és important conèixer com funciona el plaer. A la vulva la majoria de les terminacions nervioses que tenim estan localitzades al clítoris o als seus voltants. A l'interior de la vagina no hi ha tantes terminacions nervioses, per tant, el més habitual és que no sentim el màxim plaer o no arribem a l'orgasme només amb una penetració.

T'adjuntem un video on unes estudiants d'infermería, amb una maqueta d'una vulva ensenyen diferents formes d'estimulació:

BOJWa8takY  

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--


La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: