-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 01/05/22 16:00
Doble pel
Holaa, tinc un problema amb tot aixo del tema de la depilació i dels pels. Des fa un parell de mesos estic veient com que cada vegada que em depilo, a les axiles sobretot, a part que de em creixen els pels molt rapid, mes que abans, veig que quan m'esta creixent el pel es com que em creixen dos pels en una arrel... es molt raro i no se com explicar-ho, pero es com que de cada arrel em surten dos pels en comptes d'un pel, i aixo abans no em passava i no se si es dolent o no, pero a part d'aixo no m'agrada tens perque llavors es com que tinc el doble de pels i a sobre em surten molt mes foscos i no se, ho odio.
Se que no m'he explicat molt be i no se si m'haureu entes pero esq no se com explicar-ho...
No se si es un transtorn dels pels o no se. Si enteneu el que us dic en podrieu ajudar a saber que es i donar-me algún consell perque em deixi de passar siusplau??
Gracies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/05/2022 10:37

Hola!

Gràcies per la teva consulta. Nosaltres som psicòlogues, en aquest tema no som expertes. Et recomanem que ho consultis a algun metge, ells sabran valorar la teva situació i et podran ajudar. Tot i això, el pèl és quelcom natural del nostre cos que hem d'acceptar i entendre que és diferent per cadascú de nosaltres.

Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Joel Guillén, psicòleg expert en alimentació.



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: