-
-
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 04/05/22 16:56
Parella amb infància dificil
Hola. La meva parella va tenir una mare absent durant la seva infància i el seu pare va morir quan era petit. Viu amb la seva mare i la seva relació a vegades és complicada. La meva consulta ve donada perquè m'he adonat que aparenta ser una persona forta, però realment no és així, l'afecten molt les coses i li costa externalitzar-les. Fa temps em va dir que creia que no em mereixia, que no mereixia que l'estimés. De quina manera puc ajudar a algú que no ha rebut amor dels seus pares?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/05/2022 15:01

Hola!

La resposta a la teva consulta és fàcil: donant amor. 
I és molt difícil de rebre. Segurament és difcíl adonar-se que mereixes aquest amor. Per això cal que hi siguis present, que li puguis recordar les seves qualitats, que li demanis consell i ajuda quan tu la necessitis....

Mica en mica, amor, carinyo i paciència. I, sobretot, rieu molt!

Una abraçada!

--


La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: