-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 05/05/22 13:27
s'ho està inventant?
Hola, no es la primera vegada que escric i la ultima vegada em vau ajudar molt.
Us posaré en context: Som un grup de tres amigues, jo i una de les tres vam començar a tenir un rollete amb uns tios, primer va començar ella a partir d'aquí no passava res, ja que no parlàvem del tema, però jo uns mesos després vaig començar a tenir lo mateix que ella així que ho podiem comentar. No hi havia dia que no parléssim d'això entre les tres, era el nostre principal tema de conversació. La tercera amiga mai havia prestat atenció als tios ja que no es la seva prioritat, però des de que nosaltres tenim això hem notat que crea histories amb diferents tios que les accions dels tios són irreals. També si una de nosaltres esta malament per un dels chavals ella agafa el primer tio amb el que pensa i fa com si li afectes algo molt mínim com per exemple que aquell tio que pensa no la mirat o coses així. Tenim por que això que fa sigui per la nostre culpa i que se senti sola i per això s'inventi aquestes situacions.
Moltíssimes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/05/2022 09:32

Hola!

Gràcies per les teves paraules! Ens animen a continuar!!

A vegades necessitem encaixar al grup i quan veiem que no tenim els mateixos interessos, intentem buscar la manera de continuar sentint-nos part del grup. Pot ser que ella se senti desplaçada des que heu començat a tenir aquestes relacions?

Parleu-ne amb ella i si reclama altres temes de conversa, potser haureu de buscar la manera d'equilibrar les converses per tal que totes us sentiu bé dins el grup. Com ho veieu?

Una abraçada!

--


La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: