-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 06/05/22 17:37
Tinc una pregunta :)
Bona tarda, m'agradaria saber, cada cuanta estona es poden masturbar els homes comodament? Ho pregunto pq li vaig preguntar al meu novio I em va dir que una vegada es corren, per fer-ho un altre cop han de passar un parell d'hores o tres, es així en tots els nois o com funciona? Sóc noia i em fa curiositat saber-ho pq tmp se molt de la sexualitat masculina (ns si es diu aixi), espero que m'hagueu entès.
Merci per adavantat
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/05/2022 21:20
Hola, 

Doncs depèn de cada persona, algunes persones necessiten més temps, altres menys, altres depèn del dia, etc... El que sí que és cert és que el cos necessita un temps per a poder reengegar de nou amb una resposta sexual. Aquesta fase es diu periode refractari, i és el temps que es necessita des de l'orgasme fins a poder tornar a tenir una nova relació sexual.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--


La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: