-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 07/05/22 01:37
Pel noi que viu amb l'avi

Hola, disculpeu que això no és un consulta però acabo de llegir una titulada "depressió" i no em puc aguantar haha. Primer de tot que m'encanta com t'has expressat, escrius molt bé (així una opinió fora de lloc haha). Després que em sap molt greu el que estàs passant. No comparteixo el mateix dolor que tú, no sé que és que t'abandonin ni la incertesa de saber qui et cuidarà en un futur. Però si que sóc filla de dos pares que no s'estimaven i sempre m'han posat pel mig, fent-me sentir culpable de tot el que passava i amenaçant me amb deixar-me d'estimar ( per culpa d'això no sóc capaç de tindre cap relació amorosa amb ningú encara que les coses vagin bé). Bueno perdó que no es el tema. El cas és que em dol molt que la gent sentí aquestes coses ja que no t'ho mereixes, es una situació que t'ha tocat viure i no es pot fer res més que ser fort. I pel que tu expliques jo crec que ets ben fort.

Amb el tema d'estimar el teu cos... Es complicat... A mi el que m'ajuda és veure vídeos rollo body positive haha. Sembla una tonteria però té n'adones que tots tenim cossos diferents i no per això són pitjors. No sé quines són les teves inseguretats però estic segura que amb paciència i amb molt d'amor podràs arribar a estimar o com a mínim tolerar aquelles coses. Tracta de donar-te mimos i almenys sentir-te estimat per tu mateix, en el fons ets tu l'única persona amb qui t'aixeques i te'n vas a dormir i l'única que estarà amb tu en TOTS els moments difícils o sigui que et mereixes estimar te molt i molt només per això!! Ja sé que dir-ho no es el mateix que fer-ho, però de debò que parlo desd l'experiència i tinc molta fe en tu :). Tema parella... Estic convençuda que hi ha algú amb qui podràs compartir tot l'amor que dius que tens, només procura que quan arribi el moment tu ja t'estimis i t'hagis donat a tu aquell amor primer. Enserio no et preocupis per això perq tot arriba, i hi ha més amor en el món del que a vegades podem pensar.

Per últim, només llegint la teva consulta ja tenia de fer-te una abraçada fortíssima:) imagina't si et conegués, només amb les teves paraules una desconeguda et faria una abraçada doncs imagina algú que t'arribi a conèixer de veritat!


Poc a poc, entenc que la teva situació no és fàcil però tots tenim un lloc especial al món i el teu no és menys que el dels altres<3

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/05/2022 09:39

Hola!

Gràcies pel teu comentari, segur que pot ajudar-lo molt sentir que hi ha persones a l'altra banda de la pantalla que l'entenen i el voldrien ajudar.
És tan bonica aquesta comunitat.... 

I el més important: l'amor! Hi ha amor al teu voltant i hi ha persones que t'estimen i d'altres que et volen estimar. No ho oblidis. 

Seguim aquí!!

(per la persona que ha escrit la consulta: moltes gràcies per la teva aportació)

Una abraçada!

--


La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: