-
-
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 10/05/22 09:45
Situació
Hola gràcies per la. Ajuda de fa uns dies que en vau donar....

Bé volia escriure, que ara mateix em trobo en una situació bastant confusa, en la que nse que es lu que vull realment, en plan, eh conegut moltes noies, i aixo, pero trobo que cap, nse sembla que no estigui preparada per estar amb mi, i en cambi en altres nois si,... I per aixo u trobo extrany?

Nse eh intentat sortir de la meva zona de confort, i obrirme a la gent se'n jo mateix i mostrant la manera que soc, pero no acabo de entendre perquè ara que tinc 19 anys, encara no hagi tigut una relació estable, i es com si sempre em quedo estancat al mateix lloc... Només a la. Zona de amics....

Nse sento que estic atrapat

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2022 11:48
Hola!

Gràcies per les teves paraules!

No sabem què està passant exactament, i en l'amor hi ha una àura de misteri que fa difícil trobar una recepta exacta. 

Continua coneixent gent, continua obrint-te i sortint de la teva zona de confort i no et posis aquestes expectatives. Ves pas a pas: objectiu: conèixer gent nova / Parlar i quedar amb algú / Tenir-hi algun rotllo...

I així, mica en mica. 

I, sobretot, evita les comparacions. Sabem que és difícil, però hi ha molta gent que als 19 anys no ha tingut cap relació estable (i molt més grans també!)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: