-
-
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 10/05/22 10:43
Què significa deixar de sentir?
Portava molt de temps amb la meva parella, per mi un pilar fondamental en la meva vida, i jo per ella… La veía, li donava petons, l’abraçava per radera, feiem l’amor i ens sentiem com dos nens petits…
Però un dia, ella em va dir que si sentís tant per ella, em preocuparia una mica més… ella estava passant una època d’estrés per el treball final de master, i el què fer… i necessitava desconnectar i jo no em vaig adonar… En el moment que em va dir això, vaig pensar en què potser no sentia tant, que potser no m’omplia la relació, un canvi radical em va venir a la ment, i vaig decidir deicar-ho, i està sent molt complicat per mi, però aquesta va ser la meva reacció… però que significa deixar de sentir? I pot ser qe ho hagi fet així de cop? Estic molt confós
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2022 11:51
Hola!

Pel què expliques sembla que estaves tan centrat en com et senties tu (que t'agradava la relació que teníeu) que et va ser difícil veure que la teva parella estava passant per un moment d'estrès. A vegades les nostres emocions són capaces d'encegar-nos així. 

Tot i així, pel que expliques, sembla que vas veure que la relació no t'acabava d'omplir i que no volies continuar. I està bé, també. Està bé que puguis mirar els teus sentiments i identificar-los. A vegades ens n'adonem que ens hem desenamorat mica en mica.... i no ho haviem vist abans. 

El més important: tu estàs bé?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: