-
-
Any: 2008
Comarca: Barcelonès
Data: 15/05/22 11:47
amiga?
Hola
estic bastant confosa, nose com començar... Tinc una amiga amb la que sempre he tingut confiança i m'he portat super bé, ens hem separat i tal però es el que passa habitualment en una amistat no? A primer d'eso ja va trontollar una mica la cosa, però ens vam refer. Ara, a 2on d'eso, ens portem superb, però hi ha vegades que no se, sento que no tinc el 100 per 100 de confiança, no em sento JO, o que no m'aprecia taant com jo a ella. Exemples:
- Ella te un altre grup d'amigues, a mi em sembla bé (suposo) i jo i una altra amiga ens quedem soles i tal (al pati tots els dies). Bueno, ara ja hem trobat amb qui estar apart de nosaltres dos soles.
- Avui haviem quedat per fer un treball en parelles a casa meva a les 10:00am i ho portavem dient com fa una setmana i mitja més o menys. I es veu que s'havia quedat a dormir a casa d'una nena que jo ni sabia que es feia amb ella i que venia a les 12:00 però jo li he dit que vingués a la tarda.
No se, jo soc la típica amiga que sempre esta bé i que sembla que no em passi res i que tot em vagi perfecte, i no se com enfadarme amb amigues no ho se i em fot una mica.
Espero que em pogueu ajudar o aconsellar.
MOLTES GRACIES PER EL Q FEU <3
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2022 11:59
Hola!

Sí, les relacions d'amistat van canviant i evolucionant a mesura que canvien i evolucionen les persones que en formen part. 

Sembla que amb aquesta amiga us esteu distanciant una mica (perquè han aparegut altres persones/interessos a les vostres vides) i està bé. Que cadascuna pugui fer una mica el seu camí, fer-se el seu cercle d'amistats i trobar-vos quan us vingui de gust!

Accepta el canvi, t'ajudarà a viure l'amistat de manera diferent. Tot i així, si hi ha alguna cosa que no t'ha agradat, fes-li saber, per tal que pugui explicar-se i demanar disculpes si així ho sent. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: