-
-
Any: 2004
Comarca: Vallès Occidental
Data: 23/05/22 17:46
DEPILACIÓ GENITAL
Quin tipus de depilació recomanaríeu. Màquina elèctrica o cuchilla (o una altra). No m'he depilat mai a les parts, i ho vull fer, però abans vull saber això. Ja q he vist en alguns llocs, q pot picar etc.

Gràcies per avançat
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/05/2022 10:10
Hola, 

Depilar-se o no, és una decisió personal. Si ho vols fer, veuràs que hi ha diferents mètodes per fer-ho, alguns de més efectius que d'altres. Amb la fulla d'afaitar i la màquina, el que fem és rasurar el pèl, tallar-lo, i per tant, la duració de la depilació sol ser curta. Amb la fulla d'afaitar hi ha el risc de tallar-se (has d'anar amb compte), i generalment tallem el pèl més arran de la pell, provocant a vegades irritació i picor quan surt el pèl.

Una abraçada i gràcies per utiltizar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: