-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 28/05/22 01:18
Dubte
A diferència de la majoria de gent de la meva edad(15) mai m'he masturbat. Això es deu a que desde que tinc aprox 13 que es quan vaig començar a fixar-me vaig donar-me conte de que tenia fismosis. Fins fa poc no he fet res al respecte. Aprox fara un més vaig probar com anava la cosa i és possible masturbarme pero no em baixa de tot la pell. A més últimament em pasa una cosa molt rara, que és que quan em masturbo em marejo, pero no després, si no mentres. És per això que no entenc si te relació els mareigs amb que m'hauria d'operar o si no te a veure...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/06/2022 20:27
Hola, 

No sabem si pot tenir a veure amb la fimosi o no però el recomanable seria que poguessis comentar-ho amb el teu metge de capçalera, per a que pugui valorar el tema dels marejos, i valorar el grau de fimosi i si seria indicada la intervenció.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: