-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Empordà
Data: 28/05/22 23:16
Sagnat durant el sexe
Cap dels cops que he tingut sexe amb el meu novio he sagnat (excepte quan he estat amb la menstruació). El cas és que l’últim cop que ho hem fet, em va fer molt mal i em va començar a sagnar (òbviament, vam parar quan ens vam adonar i perquè em feia mal). Què pot ser? Estic preocupada. Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/06/2022 20:30
Hola, 

Si mai havia passat, et va fer mal i vas sagnar, podria ser una ferida. El més recomanable si veus que no has deixat de sagnar és que consultis amb la llevadora o la ginecòloga de la tarda jove del teu Cetre d'Atenció Primària.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: