-
-
Any: 2007
Comarca: Bages
Data: 02/06/22 18:35
mugrons
Hola!
Tinc un dubte, a mi només em sobresurten els mugrons quan tinc fred, quan no, els tinc junts amb l'arèola, que em sobresurt de la resta del pit. M'agradaria saber si això és perquè és el tipus de pits que tinc, o si és perquè estan en alguna fase de creixement i ja em sobresurtiran els mugrons en algun moment quan tingui els pits més desenvolupats, o el que sigui.
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/06/2022 18:13
Hola,

Hi ha persones que tenen els mugrons plans o invertits. No sabem quina edat tens, però si estàs a l'adolescència, encara estàs en època de creixement. El més recomanable seria que ho comentessis a la pròxima revisió amb el teu metge, perquè pogués valorar si tot està correctament. 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: