-
-
Any: 2006
Comarca: Maresme
Data: 06/06/22 12:56
Enamorament?
Jo jugo en un equip Femení de futbol. El fet, és que l'entrenador té uns 29 anys i fa setmanes que m'he pillat d'ell. Ell és solter i sempre ens ha mostrat efecte a totes les jugadores i jo, sento alguna cosa per ell, me n'he ben enamorat. Sé que soc menor i ens portem molts anys, pero li podria expressar els meus sentiments? I si la cosa anés a més que passaria?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/06/2022 18:09
Hola!

L'enamorament i admiració a vegades poden anar de la mà i convertir-se en un amor platònic. En el teu cas (que ets menor d'edat) si ell mantingués algun tipus d'apropament cap a tu, seria una relació d'abús de poder i tindria conseqüències legals. 

Pel que fa a declarar-te, pots fer-ho si és el que necessites, però tenint molt en compte que és una relació no corresposta i que forma part d'un amor platònic.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: