-
-
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 07/06/22 22:02
Blaus als pits
Hola! Des de que estic mantenint relacions sexuals, quan estan menjant-me els pits en el moment de fer-m'ho a mi m'encanta i em posa moltissim i ni que ho faci en força i em mossegui molt fort em dona molt de plaer i no em fa mal, pero.... despres el dia següent em surten petits blaus per tots els pits i voldria preguntar si es bo que em passi casi cada vegada?? Podria perjudicar-me en algun futur??
(Son petits blaus que als 5 dies em marxa)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/06/2022 20:18

Hola, 

Els blaus són petits hematomes. Els hematomes és la presència de sang atrapada sota la superficie de la pell i passa quan una lesió trenca petits vasos sanguinis però no trenca la pell. La sang en general acaba reabsorvint-se i per aquest motiu desapareixen.

Amb aquesta descripció podem interpretar que no deu ser massa bo per la pell tenir lesions, però no coneixem a nivell mèdic (som psicòlogues) si pot haver-hi alguna contraindicació. Podries preguntar-ho a la llevadora o a la ginecòloga de la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--


La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: