-
-
Any: 2007
Comarca: Pallars Jussà
Data: 08/06/22 14:45
No se com començar.
Ei, 

Tinc 15 anys i no sé com començar a masturbar-me, m'agradaria intentar-ho però m'hes difícil de començar. Em podríeu ajudar
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/06/2022 20:22
Hola, 

En primer lloc, és important conèixer com funciona el plaer. A la vulva la majoria de les terminacions nervioses que tenim estan localitzades al clítoris o als seus voltants. A l'interior de la vagina no hi ha tantes terminacions nervioses, per tant, el més habitual és que no sentim el màxim plaer o no arribem a l'orgasme només amb una penetració.

Seguidament, ens hauríem de conèixer, mirar-nos la vulva amb un mirallet i ubicar totes les seves parts, el clítoris, la uretra, l'entrada de la vagina, la vagina, l'anus, etc... després conèixer a nivell tàctil, quines sensacions produeix? Totes les zones tenen la mateixa rugositat? Etc... Aquesta exploració més tàctil la podem acompanyar d'algun lubricant de base aquosa per a fer l'estimulació més agradable.

I després juguem amb diferents formes de tocar-nos i acaronar-nos. T'adjuntem un video on unes estudiants d'infermería, amb una maqueta d'una vulva ensenyen diferents formes d'estimulació:

BOJWa8takY  

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: