-
-
Any: 2003
Comarca: Conca de Barberà
Data: 21/06/22 03:08
CRUSHHH URGENT!!!!!
Primerde tot moltes gràcies pel vostre servei, sou les millors!!!
fa uns mesos vaig fer consulta pel meu crush que es amic d’una “amiga”, l’altre dia estàvem les dues a una festa i jo li vaig enviar un missatge a ell des del mòbil d’ella… pero clar com ja no ens portem gaire ella no m’ha dit res sobre si ell ha respòs. Per tant, no se si a ell preguntar-li per insta i així tenir excusa de parlar-li. Sq no se k fer!!! No puc mes, tinc por de cagar-li. Es com que tinc aquell impuls momentani pero després com que tinc por que es rigui de mi o algo. A sobre ni ens seguim mútuament a insta!!! Siusplau ajudeu-me
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/06/2022 09:37
Hola!

Gràcies per les teves paraules!!

Doncs ja saps que si vols que una persona es fixi en tu... primer ha de saber que existeixes! Així que si no us seguiu a l'insta, pot ser una bona excusa per començar a parlar i veure si aquest interès és mutu... ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: