-
-
Any: 1999
Comarca: Selva
Data: 30/06/22 03:37
Embolic
Hola, tinc 23 anys i des dels 7 sé que m'agraden les noies. Més tard, als 9 o 10 vaig començar a fixar-me en els nois també (no tant).
He tingut relacions amb nois, noies, trans, etc, no m'importa realment el que siguin perquè no veig cap sexe, sinó persones.
Tinc un embolic perquè tampoc sé que soc (vaig néixer noia, però anys enrere tenia pensaments en prendre pastilles per canviar de sexe perquè no em veig res còmodx amb els pits i la vagina -per temes religiosos amb la família i molts dubtes no ho he pogut fer -sabia que estaria millor amb cos de noi, però encara amb dubtes de què soc realment), sempre jugant a jocs a l'ordinador i només m'ajunto amb nois, vaig estar una temporada agraïda a qui em parles en masculí i no en femení, no obstant això ara em dona igual.
Tots aquests anys he estat pensant sobre la meva identitat sexual. Noia però amb ganes de cos de noi. No sé ben bé si seria no-binària, demi-noia o directament gènere no fluid... Ajuda si us plau...
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/07/2022 17:21
Hola, 

Gràcies per escriure'ns! Sovint necessitem temps i viure'ns sense jutjar-nos. 

T'animem a buscar informació sobre transgènere. Podries acudir al centre LGTBIQ+ de Barcelona, allà hi ha un equip especialitzat en acompanyar sexualitats i diversitats.

Buscar informació, llegir, escoltar-te i no jutjar-te, viu i escolta el que sents. 

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: