-
-
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 13/07/22 22:07
Problemes amb la mama
Hola
Últimament estic tenint diversos problemes amb la meva mare. Sempre he sigut una noia que ha estat al costat de la mare en tot moment, sempre l’he prioritzant davant dels meus amics i deixant de banda plans que tenia programats si ella li venia de gust fer alguna cosa amb mi. Ara, des de que tinc parella està molt irritant o susceptible cada cop que li dic que quedaré amb ella. És a dir, si quedo amb amics no em diu res, si li anomeno el nom de la meva parella li canvia la cara. Sembla que estigui gelosa. Llavors porto un temps que no sé que més fer, he parlat amb ella molts cops i mai m’ha dit res dolent sobre ma meva parella, és més, li sembla una persona molt bona. Ja ha arribat un punt que no sé que fer, pero això us escric
Moltes gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/07/2022 21:14
Hola!

Tu ja has fet el que estava a les teves mans: parlar amb ella. 

En aquest punt és ella qui ha de fer el treball d'acceptació de la nova realitat. Que tu ara dediques més temps a la parella i, per tant, has hagut de reduir el temps que passaves amb ella. 

És el seu procés d'acceptació i tu no hi pots fer res. 

Respira fons, continua quedant amb la teva parella (no li amaguis quan quedis amb ella) i mica en mica ho anirà portant millor, ja veuràs!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: